contact contact
MSC Login
  Gebruiker:
  Wachtwoord:
 
change localization

Reparaties & Bestellingen

Reparaties

De reparatie van instrumenten is vaak een dure aangelegenheid. Dit wordt mede veroorzaakt doordat veel reparateurs direct tot vervanging van hoofdcomponenten overgaan.

Wij zijn een merk onafhankelijk, in reparatie gespecialiseerd reparatiebedrijf en hebben de deskundigheid in huis om in veel gevallen defecte onderdelen van instrumenten te repareren, hetgeen u veel kosten kan besparen.

Telefonisch is het vaak niet mogelijk om direct de oorzaak van een vertoonde een klacht vast te stellen, dus na ontvangst van uw instrument wordt eerst een diagnose gesteld.

Voor wie ?
Wij repareren voor fabrikanten, dealers, bedrijven en particulieren.

Hoe lang duurt een reparatie ?
Wij trachten een reparatie binnen 14 dagen te retourneren. Dit is afhankelijk van het soort storing en de beschikbaarheid van onderdelen.

Garantie op reparatie.
De garantietermijn op reparaties bedraagt 3 maanden op uitgevoerde werkzaamheden en op door Music-Service geleverde onderdelen.

Bestellingen

Voor wie ?
Wij repareren voor fabrikanten, dealers, bedrijven en particulieren.

Wat kunt u bestellen?
Wij kunnen een grote diversiteit aan componenten en onderdelen van (electronische-) instrumenten leveren. Om te achterhalen of een bepaalde component leverbaar is kunt u het beste telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Wanneer u eerder met ons zaken heeft gedaan of wanneer van ons een bevestiging heeft dat de door u gewenste component leverbaar is kunt u ook gebruik maken van ons handige online bestelformulier.

Wanneer?
Voor een bestelling kunt u ons altijd op werkdagen bellen tussen 09:00 en 12:00 uur. Bestellingen nĂ¡ 12:00 uur zijn uitsluitend mogelijk via fax of E-Mail.